Bohome Kriszta

 

 

 

Rezsnyák Kriszta vagyok, bohome dekor-tervező, és megvalósító. 

Amikor a tervezőfüzetemben megszületik egy ötlet, elképzelem, hogyan fogod használni, elfér-e a táskádban, ki tudod-e mosni, bírja-e a gyűrődést, ad-e valami különleges élményt neked.

Az ötletet sokat forgatom a fejemben. Kipróbálom különböző anyagokból, készítek mintapéldányokat, alakítom, és újravarrom, újrahorgolom, hogy a végén nálad már a legjobb darabok legyenek. 

Boldogsággal tölt el minden darab kigondolása, tesztelése, és elkészítése. Remélem te is érzed a végeredményen. 

Vállalkozásunkban otthonteremtéssel foglalkozunk minden szinten, a ház tervezéstől, és építéstől, a dekorációig. 

Szeretem, ha nem csak átlagosat tudok adni. (Igazából az nem is érdekel.) Szeretem az egyszerűségében nagyszerű skandináv dizájnt, a játékos, és személyes részletekkel teli boho stílust, az anyagokat nyers valójukban megmutató industrialt. 
Ezek keverékéből áll össze az, amit egyszer talán elég csak úgy jellemezni, hogy bohome-os.

Mióta ezt a néhány sort írtam, Nagyi lettem, és nap mint nap tapasztalom ennek felszabadító örömét. Rájöttem, hogy a bohome.hu egy igazi nagyibolt szeretne lenni.

Ez a Nagyi ( mármint én) figyel, és ha szükség van valamire, elkészíti. Varr, köt horgol, fúr farag, és kitalál. Figyeli a trendeket, de nem követi őket mindenáron. A használhatóság nála az első, a forma, az anyag ennek kiszolgálója. Olyan dolgokat készít, amiket nem kell félteni, a még kevésbé ügyes babakezek sem tesznek benne kárt. Nem szereti a felesleges munkát, a használatot hosszú távra tervezi. Megmentett anyagdarabkákkal dolgozik, szerethető és szükséges apróságokat készít. 

Ha mindezt te is szereted, itt a helyed, üdvözöllek. Ha csak ismerkedsz mindezekkel, nézz körül, örömmel látlak. 


Ha szeretnél találkozni velem személyesen, figyeld az oldalamon a híreket, gyakran találkozhatsz velem a Pici Piacon, Budapesten és  Székesfehérváron. 

 

Kriszta